Bättre självförtroende efter ansiktsbehandlingarna

Det är ganska konstigt egentligen hur stor skillnad det kan göra för självförtroendet att få fin hy. När man inte längre känner att man måste gömma sig bakom en ridå av hår eller en massa smink så har man verkligen gjort en positiv personlig utveckling. Det är exakt det som jag har gjort. Jag hade längre problem med huden, en massa acne och även en massa acneärr som tog evigheter på sig att försvinna. Sen fick jag tipset från en trevlig dam jag träffade på när jag var ute och handlade i en mataffär och inte hade något smink att gå till Anna Widing Skincare. Tydligen hade hon en dotter i min ålder som hade haft samma problem med hyn men som hade klarnat upp och nu var hur fin som helst efter att hon hade gjort några ansiktsbehandlingar på Anna Widing Skincares salong.

Jag tyckte dock att det lät lite för bra för att vara sant först, för jag har läst på och utbildat mig ganska mycket inom området och hudvård med en förhoppning om att hitta något som fungerar men ingenting har fungerat på min hud. Så att det skulle räcka med en ansiktsbehandling på Anna Widing Skincare lät lite som en dröm, någonting som verkligen var för bra för att vara sant. Dock så tycker jag verkligen att det känns som att det kommer att gå bra med det hela. Tror att jag kommer att kunna komma framåt och lyckas med det hela, det tror jag faktiskt. Känner mig väldigt positivt inställd till det hela och tror verkligen att det kommer att fortsätta att vara bra.

För genom att göra en ansiktsbehandling på Anna Widing Skincare med jämna mellanrum så håller sig min hud ren och fri från orenheter. Och jag har kunnat göra en riktig stor personlig utveckling i stärkandet av mitt självförtroende.